A valódi 100%-os, természetes, rostos gyümölcslé.
Gyártott ízek:
alma;   feketeribizli-alma;   pirosribizli-alma;   meggy-alma,   málna-alma,   kajszi-alma.
Kiszerelés:
3 és 5 literes bag-in-box; 3 dl-es talpas tasak (gyártása előkészítés alatt)

Termékünket mindenkinek ajánljuk, aki valódban 100% gyümölcslevet, és nem visszahigított sűrítményt kíván fogyasztani! A gyártás előtt álló „talpas tasak” csomagolású termékeink rugalmasak, önmagukban megállnak, és gyermekek számára is könnyen visszazárhatóak.

Előállítás:
A gyümölcsöket feldolgozás előtt átválogatjuk, megmossuk és ledaráljuk. Ezt követően a darálékból kipréseljük a gyümölcs levét, ami a nagy rostok kiszűrése után ülepítőtartályokba kerül. Az ülepített gyümölcslevet ezután pasztőrözéssel tartósítjuk (79-80 °C-on) majd még forrón aszeptikus (csíramentes) hőálló tasakokba töltjük, melyeket egy műanyag csappal légmentesen lezárunk. A kihűlt műanyag tasakokat papírdobozba csomagoljuk - ez az ún. „bag-in-box” termék.

A fenti technológia miatt nem szükséges sem védőgáz, sem egyéb tartósítószer használata. A bag-in-box tasakok 5 liter, bizonyos ízek esetén 3 liter űrtartalműak, melyek az ezeket befogadni képes környezetbarát papírdobozokba kerülnek csomagolásra. A csomagolás megvédi a gyümölcslevet az oxidációtól. A tasak „csapolás” közben fokozatosan összezsugorodik, így biztosítva a légmentes belső tér fenntartását.

Az almával történő „higítás” alapvetően a többi gyümölcs savanyúságának iható mértékűre történő kiegyensúlyozását szolgálja - az alma ugyanakkor a mi termékeink esetében nem nyomja el az másik gyümölcs ízét.

Az oldal fejlesztés alatt...

The site is under construction...

     

© 2012